FRI FRAGT over 599 kr (automatisk. Du behøver ingen kode)

Om strikkecaféen

Sid max 2 timer

Hvis her er så travlt, at alle borde er optaget, beder vi vores gæster om at begrænse deres hygge ved bordene til 2 timer, så andre også kan få lov at sidde ned og glæde sig over garn udsigten og kaffen.  

Mange af vores gæster kommer langvejs fra - fra Jylland og Fyn sågar - og det ville være synd, hvis de skulle komme forgæves, bare fordi alle andre bliver siddende. Woolstocks søde strikkende gæster hygger sig som regel så meget, at de kan sidde i mange timer, mange af dem sidder i alle 5 timer, Woolstock er åben. Og der er jo grænser for, hvor meget kaffe og kage man kan nyde på sådan en dag. Desværre kan Woolstock ikke løbe rundt udelukkende på god stemning og glade gæster. Gid den kunne. Alle får selvfølgelig lov at sidde så længe de vil, hvis der ikke står andre og venter på borde. 

2 timer til kaffe og kage-hygge er samme tid, man får på alle byens restauranter. Håber på jeres forståelse og så er det i øvrigt mest om lørdagen, at vi kan være nød til at håndhæve 2-timers reglen. Egne drikkevarer er ikke velkomne.