FRI FRAGT over 599 kr (automatisk. Du behøver ingen kode)

Caféen er kun for garnkunder

I vinterperioden fra oktober til marts vil caféen i Woolstock fremover kun være for vores garnkunder. 

Det betyder, at man kan sætte sig og nyde kaffe og kage EFTER et garnkøb.

Woolstock er først og fremmest en garnforretning og ideen bag Woolstock har altid været, at man kan tage sig god tid til at overveje den rigtige kvalitet og farve på det garn, man skal bruge til sit næste projekt. At garnkøb ikke behøver at blive gjort i hast, fordi der står andre i kø. 

Men om vinteren er her så travlt i caféen, at vi dårligt har tid til at vejlede og hjælpe jer så grundigt og dygtigt, som vi ønsker. 

Derfor vil man ikke længere kunne nyde strikke-hyggetid i caféen uden først at have købt garn hos os. Østerbro er fuld af hyggelige caféer, som vi henviser til i stedet. 

Hvorfor? 

Fordi vi ønsker at give jer, som overvejer at købe garn hos os den bedst mulige oplevelse. Med den nye regel vil her være færre gæster og mindre ventetid for vores kernekunder, som er jer, der køber vores garn. 

Når caféen er for travl, er det ikke nær så hyggelig en oplevelse, som et garnkøb hos Woolstock kan være. Vi vil også gerne sikre os, at her er plads nok til alle vores garngæster. 

Vi håber på jeres forståelse og glæder os til at give jer en bedre service fremover. 

I den mere rolige sommerperiode fra marts til og med september vil man atter kunne sætte sig uden at have købt garn først.